Dersom du ikke har et system som bruker FEST, kan du benytte en FEST-browser for å søke i innholdet. Browseren er utviklet av Ovitas, og Legemiddelverket tar ikke ansvar for tjenesten. Les mer om Ovitas' FEST-browser. Tjenesten vil dessverre ikke være i bruk etter november 2020.


Implementeringsveiledning FEST

Implementeringsveiledningen er Legemiddelverkets dokumentasjon av FEST-meldingen. Kommentarer og tilbakemelding på avsnitt/kapitler eller eventuelle feil i dokumentet ber vi om at meldes per e-post til fest@legemiddelverket.no. For kodeverk brukt i FEST, se www.volven.no 


Meldingsbeskrivelser fra Direktoratet for e-helse 

Meldingsbeskrivelsen beskriver de tekniske begrensninger Legemiddelverket må holde seg innenfor når FEST-meldingen produseres.


FEST 2.5: Informasjonsmodell og XML meldingsbeskrivelse-M30_V2_5


Grensesnittdokumentasjon ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​for webservice på internett og NHN 


Skjemafiler 

Skjemafil for M30 inneholder ikke alle klassene som benyttes i M30. Det er en del klasser som er felles for flere meldinger i E-resept. De er samlet i en felles ”Forskrivningsmodul”. Man må dermed hente fra både M30-skjema og forskrivningsskjema for å ha det komplette bildet for M30. Samtidig finnes det klasser i ”Forskrivning” som kun finnes i andre E-resept-meldinger, men ikke i M30.


Forskjellen mellom FEST 2.5.0 og 2.5.1

Oversikt over forskjellene mellom versjon 2.5.0 og 2.5.1

Oppdatert: 18.06.2019

Publisert: 07.06.2016

​Fant du det du lette etter?