​​​​ B - D​ - E - F - G - H - I - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - VØLevende vevserstatning

Levende vevserstatning er dyrket, levende vev beregnet til gjenoppbygging av kroppsdeler. Den aktuelle typen vev, f.eks. overhud, hud, brusk eller muskel, skal angis.

Linimenter

Linimenter er flytende preparater beregnet til å appliseres på hud. De fremstilles som oppløsninger, emulsjoner eller suspensjoner. Liniment er en betegnelse som kan benyttes ved merking av liniment, emulsjon og liniment, oppløsning og liniment, suspensjon.
Kvalitetskrav: Se Ph. Eur. “Liquid preparations for cutaneous application”

Lyofilisat og væske til nesedråper, suspensjon

Lyofilisat og væske til nesedråper, suspensjon er et preparat som består av ett eller flere pulvere beregnet til å dispergeres i den medfølgende væsken for å danne en suspensjon til administrasjon som nesedråper til dyr.

Lyofilisat til infusjonsvæske, oppløsning

Lyofilisat til infusjonsvæske, oppløsning er et frysetørret preparat beregnet til å oppløses i en egnet væske før administrering ved infusjon.

Lyofilisat til injeksjonsvæske, oppløsning

Lyofilisat til injeksjonsvæske, oppløsning er et frysetørret preparat beregnet til å oppløses i en egnet væske før administrering ved injeksjon.

Lyofilisat til injeksjonsvæske, suspensjon

Lyofilisat til injeksjonsvæske, suspensjon er et frysetørret preparat beregnet til å dispergeres i en egnet væske før administrering ved injeksjon.

Lyofilisat til suspensjon

Lyofilisat til suspensjon er et frysetørret preparat beregnet til å dispergeres i en egnet væske før administrasjon til dyr.​​​​

Publisert: 01.04.2023

​Fant du det du lette etter?