Import av legemidler til personlig bruk ved forsendelsehttps://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk/privatimport-ved-forsendelseImport av legemidler til personlig bruk ved forsendelsePostforsendelser med legemidler fra utlandet er ikke tillatt og kan bli stoppet i tollkontroll. Hensikten med et strengt regelverk er å hindre feil bruk og beskytte forbrukere mot falske og ulovlige legemidler.1538Hvordan er regelverket og hva kan du regne med blir stoppet i tollkontroll?
Import av legemidler til personlig bruk ved medbringing på reisehttps://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk/import-av-legemidler-til-personlig-bruk-ved-medbringing-pa-reiseImport av legemidler til personlig bruk ved medbringing på reiseDu må alltid kunne dokumentere at du eier reseptpliktige medisiner som du har med til eget bruk. Hvor mye du har lov til å ta med varierer med type legemiddel, hvor du skal reise og hvor lenge. 1537Medbringing er tillatt innenfor visse grenser.Du må kunne dokumentere at du eier legemidlene.
På reise med kjæledyr og legemidlerhttps://legemiddelverket.no/veterinermedisin/kjeledyr/pa-reise-med-kjeledyr-og-legemidlerPå reise med kjæledyr og legemidlerDet er i utgangspunktet ikke lov til å ha med legemidler til dyr ved reiser inn til Norge. Andre land kan ha tilsvarende regler.1624

​Fant du det du lette etter?