Import av legemidler til personlig bruk ved medbringing på reisehttps://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk/import-av-legemidler-til-personlig-bruk-ved-medbringing-pa-reiseImport av legemidler til personlig bruk ved medbringing på reiseDu må alltid kunne dokumentere at du eier reseptpliktige medisiner som du har med til eget bruk. Hvor mye du har lov til å ta med varierer med type legemiddel, hvor du skal reise og hvor lenge. 1537Medbringing er tillatt innenfor visse grenser.Du må kunne dokumentere at du eier legemidlene.
Import av legemidler til personlig bruk ved forsendelsehttps://legemiddelverket.no/import-og-salg/import-til-personlig-bruk/privatimport-ved-forsendelseImport av legemidler til personlig bruk ved forsendelsePostforsendelser med legemidler fra utlandet er ikke tillatt og kan bli stoppet i tollkontroll. Hensikten med et strengt regelverk er å hindre feil bruk og beskytte forbrukere mot falske og ulovlige legemidler.1538Hvordan er regelverket og hva kan du regne med blir stoppet i tollkontroll?
På utenlandsreise med kjæledyr og legemidlerhttps://legemiddelverket.no/veterinermedisin/kjeledyr/pa-reise-med-kjeledyr-og-legemidlerPå utenlandsreise med kjæledyr og legemidlerReiser du utenlands med kjæledyr må du ha med erklæring fra veterinær dersom dyret må ha med seg faste medisiner. 1624

​Fant du det du lette etter?