​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Regelverket for medisinsk utstyrhttps://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/nytt-regelverk-om-medisinsk-utstyrRegelverket for medisinsk utstyrForordningene om medisinsk utstyr og in vitro-diagnostisk medisinsk utstyr har nå trådt i kraft. Her finner du informasjon om hvordan regelverket er tatt inn i norsk lov.3094Forordningene om medisinsk utstyr og in vitro-diagnostisk medisinsk utstyr har nå trådt i kraft. Her finner du informasjon om hvordan regelverket er tatt inn i norsk lov.
Egentilvirkning av medisinsk utstyr i helseinstitusjoner (in-house)https://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/egentilvirkning-av-medisinsk-utstyr-internt-i-en-helseinstitusjon-in-house-unntaketEgentilvirkning av medisinsk utstyr i helseinstitusjoner (in-house)Helseinstitusjoner har mulighet til å produsere medisinsk utstyr for intern bruk. EU-regelverket for medisinsk utstyr stiller imidlertid noen krav til slik produksjon. 2525
Unntak fra samsvarsvurdering (CE-merking)https://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/unntak-fra-samsvarsvurdering-ce-merkingUnntak fra samsvarsvurdering (CE-merking)Hovedregelen er at medisinsk utstyr på det europeiske markedet skal samsvarsvurderes og CE-merkes. Legemiddelverket behandler imidlertid søknader om unntak fra CE-merking. 3550Hovedregelen er at medisinsk utstyr på det europeiske markedet skal samsvarsvurderes og CE-merkes. Legemiddelverket behandler imidlertid søknader om unntak fra CE-merking.

​Fant du det du lette etter?