​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Regelverket for medisinsk utstyrhttps://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/nytt-regelverk-om-medisinsk-utstyrRegelverket for medisinsk utstyrForordningene om medisinsk utstyr og in vitro-diagnostisk medisinsk utstyr har nå trådt i kraft. Her finner du informasjon om hvordan regelverket er tatt inn i norsk lov.3094Forordningene om medisinsk utstyr og in vitro-diagnostisk medisinsk utstyr har nå trådt i kraft. Her finner du informasjon om hvordan regelverket er tatt inn i norsk lov.
Egentilvirkning av medisinsk utstyr i helseinstitusjoner (in-house)https://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/egentilvirkning-av-medisinsk-utstyr-internt-i-en-helseinstitusjon-in-house-unntaketEgentilvirkning av medisinsk utstyr i helseinstitusjoner (in-house)Helseinstitusjoner har mulighet til å produsere medisinsk utstyr for intern bruk. EU-regelverket for medisinsk utstyr stiller imidlertid noen krav til slik produksjon. 2525
Unntak fra samsvarsvurdering (CE-merking)https://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/unntak-fra-samsvarsvurdering-ce-merkingUnntak fra samsvarsvurdering (CE-merking)Hovedregelen er at medisinsk utstyr på det europeiske markedet skal samsvarsvurderes og CE-merkes. Legemiddelverket behandler imidlertid søknader om unntak fra CE-merking. 3550Hovedregelen er at medisinsk utstyr på det europeiske markedet skal samsvarsvurderes og CE-merkes. Legemiddelverket behandler imidlertid søknader om unntak fra CE-merking.
Ofte stilte spørsmål om det nye regelverket for medisinsk utstyrhttps://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/ofte-stilte-sporsmal-om-det-nye-regelverket-for-medisinsk-utstyrOfte stilte spørsmål om det nye regelverket for medisinsk utstyrLegemiddelverket mottar en rekke spørsmål om det nye regelverket for medisinsk utstyr. Vi har samlet svar på noen vanlige spørsmål om nasjonal implementering og overgangsordninger.1911
Ofte stilte spørsmål om Legemiddelverket og medisinsk utstyrhttps://legemiddelverket.no/medisinsk-utstyr/regelverk-for-medisinsk-utstyr/ofte-stilte-sporsmal-om-legemiddelverket-og-medisinsk-utstyrOfte stilte spørsmål om Legemiddelverket og medisinsk utstyrLegemiddelverket får mange spørsmål om medisinsk utstyr og Legemiddelverkets rolle. Her har vi samlet svar på noen av disse spørsmålene.2497Legemiddelverket får mange spørsmål om medisinsk utstyr og Legemiddelverkets rolle. Her har vi samlet svar på noen av disse spørsmålene.

​Fant du det du lette etter?