Legemiddelverket har laget en ny strategi og foretatt en omfattende omorganisering. Både strategien og de organisatoriske grepene er viktige for å nå de legemiddelpolitiske målene som Stortinget vedtok under behandlingen av Legemiddelmeldingen i februar 2016. 
 
- Legemiddelverket har tatt viktige grep for å drive legemiddelarbeidet i riktig retning. De står nå bedre rustet for å bidra til riktigere legemiddelbruk, likeverdig og rask tilgang til effektive legemidler og ikke minst innovasjon på legemiddelområdet. Det er jeg både glad og stolt over å se, sa helse- og omsorgsminister Bent Høie under åpningen.

Godt fotavtrykk

Helsfyr er nå blitt vertskap for en viktig statlig etat under Helse- og omsorgsdepartementet. Direktør Audun Hågå i Legemiddelverket forteller at det er flere grunner til at valget falt på Strømsveien 96.
 
- Bygget har et godt fotavtrykk som legger til rette for god samhandling, samtidig som vi ønsker å komme nærmere et kommunikasjonsknutepunkt og våre samarbeidspartnere, sier han.
 
Legemiddelverket flyttet til Strømsveien 96 rett før jul. Bygget huset tidligere Miljødirektoratet. Etter en totalrehabilitering er bygget nå moderne og tidsriktig, og har en god miljøklassifisering med Breeam Very Good.
 
Strømsveien 96 er sentralt plassert på Helsfyr i Oslo. Eiendommen har kort gangavstand til offentlig kommunikasjonsmuligheter med T-bane, buss, og tog. 
 
I september flytter Tolldirektoratet inn i de øvrige arealene i bygget.
​Fant du det du lette etter?