​​​​​​Søk i byttelisten

Legemiddelsøk viser hvilke legemidler som er byttbare og eventuelle merknader til bytte.​

 

 

Byttelistenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/byttelistenByttelistenLegemidler som er byttbare settes på Byttelisten som distribueres til alle apotek. Enkelte legemidler har merknad til byttbarhet, for eksempel begrenset bytte. Byttelisten blir oppdatert to ganger hver måned. 462Informasjon om byttelisten og oversikt over siste byttelisteoppdateringer.
Apotekets og legens rolle i bytteordningenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/apotekets-og-legens-rolle-i-bytteordningenApotekets og legens rolle i bytteordningenInformasjon om legens informasjonsplikt, reservasjon mot bytte, begrenset bytte, merknad til bytte, parallellimporterte legemidler.458Informasjonsplikt, reservasjon mot bytte, begrenset bytte, merknad til bytte, parallellimporterte legemidler.
Hvordan kommer et legemiddel på byttelisten?https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/hvordan-kommer-et-legemiddel-pa-byttelistenHvordan kommer et legemiddel på byttelisten?Legemidler inkluderes i ordningen med medisinbytte i apotek og kommer på byttelisten dersom de er bioekvivalente, medisinsk likeverdige og egnet for bytte i apotek.459
Informasjonsmateriellhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/informasjonsmateriell-om-generisk-bytteInformasjonsmateriellPlakater og brosjyrer til bruk for apotek og leger. 884
Høring om opptak på byttelistenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/horing-om-opptak-pa-byttelistenHøring om opptak på byttelistenOpptak av legemidler på byttelisten skal i visse tilfeller sendes på høring. Slike høringer sendes ut til berørte aktører, normalt med en høringsfrist på tre uker. 912Opptak av legemidler på byttelisten skal i visse tilfeller sendes på høring.

​Fant du det du lette etter?