​​​​​​

 

 

Byttelistenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/byttelistenByttelistenLegemidler som er byttbare settes på Byttelisten som distribueres til alle apotek. Enkelte legemidler har merknad til byttbarhet, for eksempel begrenset bytte. Byttelisten blir oppdatert to ganger hver måned. 462Informasjon om byttelisten og oversikt over siste byttelisteoppdateringer.
Hva er byttbare legemidler?https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/hva-er-byttbare-legemidlerHva er byttbare legemidler?Informasjon om kriterier for byttbarhet, byttbare legemidler med ulike indikasjoner, merknad til bytte, bytte av H-reseptlegemidler, patentrettigheter og retningslinjer for Legemiddelverkets arbeid med medisinbytte.3807Kriterier for byttbarhet, merknad til bytte, retningslinjer for Legemiddelverkets arbeid med mer.
Apotekets rolle i bytteordningenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/apotekets-rolle-i-bytteordningenApotekets rolle i bytteordningenInformasjon om apotekets rolle i bytteordningen, leveringsplikt, veiledning om virkestoffrekvirering og bytte av parallellimporterte legemidler.3809
Legens rolle i bytteordningenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/legens-rolle-i-bytteordningenLegens rolle i bytteordningenOm legens informasjonsplikt og mulighet til reservasjon mot bytte.3808
Høring om opptak på byttelistenhttps://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/medisinbytte-i-apotek/horing-om-opptak-pa-byttelistenHøring om opptak på byttelistenOpptak av legemidler på byttelisten skal i visse tilfeller sendes på høring. Slike høringer sendes ut til berørte aktører, normalt med en høringsfrist på tre uker. 912Opptak av legemidler på byttelisten skal i visse tilfeller sendes på høring.

​Fant du det du lette etter?