​​​​​​​​​​

 

 

Generelt om reklameregelverkethttps://legemiddelverket.no/tilvirkning-import-og-salg/reklame-for-legemidler/generelt-om-reklameregelverketGenerelt om reklameregelverket3969Hva er lov og ikke lov, helse- og sykdomsinformasjon, instruksjonsvideoer, søknad om vaksinekampanje, online reklamekurs.
Nettapotek og informasjon om reseptpliktige legemidlerhttps://legemiddelverket.no/tilvirkning-import-og-salg/reklame-for-legemidler/informasjon-for-apotek/nettapotek-og-informasjon-om-reseptpliktige-legemidlerNettapotek og informasjon om reseptpliktige legemidlerRegistrerte nettapotek i Norge kan selge og levere reseptpliktige legemidler til kunder i hele landet. Nettapotekene må på samme måte som fysiske apotek, forholde seg til reklame-regelverket i Legemiddelforskriften kapittel 13. 518Nettapotekene må forholde seg til reklame-regelverket på samme måte som fysiske apotek.
Søknad om vaksinasjonskampanje til allmennhetenhttps://legemiddelverket.no/tilvirkning-import-og-salg/reklame-for-legemidler/generelt-om-reklameregelverket/soknad-om-vaksinasjonskampanje-til-allmennhetenSøknad om vaksinasjonskampanje til allmennhetenVeiledning for aktører som ønsker å søke om å gjennomføre en vaksinasjonskampanje til allmennheten. 3743Veiledning for aktører som ønsker å søke om å gjennomføre en vaksinasjonskampanje.
Veileder for apotek som tilbyr vaksinasjonhttps://legemiddelverket.no/tilvirkning-import-og-salg/reklame-for-legemidler/informasjon-for-apotek/veileder-for-apotek-som-tilbyr-vaksinasjonVeileder for apotek som tilbyr vaksinasjonOversikt over reklame-regelverket for reseptpliktige legemidler.3706Oversikt over reklame-regelverket for reseptpliktige legemidler.

​Fant du det du lette etter?